Eetcafé Jansen & Jansen

In het centrum van Hengelo Gelderland, midden in het fraaie landschap van de Achterhoek, is Eetcafé Jansen & Jansen gevestigd. Vanaf mei 2014 verwennen wij met ons team, hier onze gasten in het gemoedelijke en sfeervolle eetcafé. Bij ons staan gastvrijheid en gezelligheid voorop. Aan de authentieke stamtafel kan geproost worden op een feestelijke gelegenheid of genoten worden van een kopje koffie. De houten vloer, de gezellige hoekjes, de bar. Het hele interieur draagt bij aan de Achterhoekse ambiance. Deze sfeer wordt op het deels overdekte terras voortgezet, waar je heerlijk kun vertoeven onder het genot van een drankje of hapje, wat te bespreken of te vieren.

Thuis uit eten

Thuis, op de camping, op de zaak of op ieder gewenste locatie.

Bestel gemakkelijk via onze website www.jansenjansenbezorgt.nl. Kies je gerecht(en), reken af via het online betaalsysteem, vervolgens komen wij het op de gewenste datum/tijdstip bij je bezorgen. Heb je nog vragen, of kom je er niet uit dan kun je de bestelling ook telefonisch aan ons doorgeven (u ontvangt dan een Tikkie van ons om af te rekenen)? Bel ons gerust 06-42283747

Voor ieder wat wils!

Bij een bestelling vanaf €20,- komen wij het graag bij je bezorgen, anders heb je de mogelijkheid om het bij ons af te halen. Je kunt het dan in de notitie laten weten hoelaat je de bestelling wilt afhalen, dan zorgen wij dat het voor je klaar staat. Wij bezorgen alleen binnen een straal van 10 km. Binnen een straal van 5 km is het bezorgen gratis, ook bij een bestelling boven de €75,-.

Valt je ‘locatie’ buiten de 5 km of is het bestelbedrag minder dan €75,- ? Klik dan alsjeblieft onze bezorgkosten aan.

Geniet van het thuis uit eten, of kom gezellig naar ons Eetcafé aan de Spalstraat 1 in Hengelo (Gld).

06-42283747  – www.jansenjansenbezorgt.nlwww.eetcafejansenjansen.nl

Smakelijke groet, Team Jansen & Jansen

Spaar Eenvoudig Punten

Bij Iedere 10 Punten Ontvangt U 10% Korting Op Uw Volgende Bestelling

Punten worden automatisch toegekend bij bestelling

*punten worden toegekend aan uw mailadres.

Spaar Eenvoudig Punten

Bij Iedere 10 Punten Ontvangt U 10% Korting Op Uw Volgende Bestelling

Punten worden automatisch toegekend bij bestelling

*punten worden toegekend aan uw mailadres.